BLOG

Yeni Nesil Fiziki Pos: Pavo

Yeni Nesil Fiziki Pos: Pavo

Yeni Nesil Fiziki Pos: Pavo Hızınızı kesen, eski tip, sizi sınırlandıran pos cihazları yerine Pavo Fiziki Posun modern teknoloji dünyasını keşfedin! Pavo, tüm banka ve kredi kartlarından ödeme almanızı sağlarken QR kod, PIN Doğrulaması ve Temassız çekim gibi avantajlardan yararlanmanızı sağlar. Geniş dokunmatik ekranı, güçlü bataryası ve hızlı yazıcı özelliği ile hem işletmeniz hem müşterilerinize … Continue reading Yeni Nesil Fiziki Pos: Pavo

Açık Bankacılığın Faydaları Nelerdir?

Açık Bankacılığın Faydaları Nelerdir?

Tek bir panel üzerinden çalışan banka hesaplarına ayrı ayrı giriş yapmanıza gerek kalmadan zamanı verimli kullanarak tüm bankaların hesap hareketlerini, hesap durumlarını günlük-haftalık-aylık olarak anlık grafik raporları ile görüntüleyebilen, bir önceki günün devir bakiyesi ile anlık bakiyeyi takip edebileceğiniz açık bankacılık sisteminin faydaları aşağıda yer almaktadır; AÇIK BANKACILIK SİSTEMİNİN FAYDALARI Tüm bankaların hesap hareketlerinin tek … Continue reading Açık Bankacılığın Faydaları Nelerdir?

Ödeme Kuruluşu Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz.

Ödeme Kuruluşu Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz.

Ödeme Kuruluşu Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz. Sanal pos cihazları saat ve gün fark etmeksizin firmaların müşterilerinden tahsilat almasını sağlayan birçok kullanıcının tercih ettiği ve işlemlerin online yazılımlar kullanılarak gerçekleştiği bir altyapıdır.  Her bankadan ayrı ayrı sanal pos almak istemeyen kobiler için alternatif seçenek ödeme kuruluşlarında mevcuttur. Bankaların yanı sıra ödeme kuruluşlarının sunduğu sanal poslar da … Continue reading Ödeme Kuruluşu Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz.